Cautare

35105 de rezultate pentru "avocat martis biatrice sau ionescu martis biatrice avocat galati drept penal" (4.14 secunde)
La randul sau, liderul UDMR, Markó Béla, a declarat, sambata seara, la Targu Mures, ca Uniunea va analiza oportunitatea numirii unui prefect in judetele ramase neocupate deocamdata dupa ce va studia ce oameni si ce reprezentare are UDMR in aceste judete.
Privatizarea BCR va impulsiona activitatea membrilor ANEIR Maniera austriaca de lucru a celor de la Erste Bank va completa eficient performantele la care era cotata BCR pe piata internationala, a declarat, pentru Rompres, secretarul general al Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR), Mihai Ionescu, dupa anuntarea noului actionar majoritar al BCR.
La 163 de ani de la nasterea "Poetului nepereche", cum l-au numit unii critici, sau "ultimul romantic", cum l-au definit altii, steaua lui Eminescu inca lumineaza literatura romana.
Cazimir Ionescu, membru al Colegiului CNSAS, a apreciat ca institutia "este depasita total de sarcini si ca trebuie luate masuri urgente atat in privinta personalului, a bugetului, cat si a spatiului".
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, a organizat ieri un tur al Parlamentului, reamenajat pentru lucrarile celui de-al XI-lea Sommet al Francofoniei, care va avea loc saptamana viitoare.
Computerele, sase televizoare cu plasma, unele piese de mobilier si o instalatie de spalat candelabre, achizitionate pentru Sommet-ul Francofoniei, vor fi folosite pentru dotarea Camerei Deputatilor si a Biroului de presa, a declarat ieri secretarul Camerei, Georgeta Ionescu.
Data fiind apartenenta noastra comuna la familia popularilor europeni, primul partid la care ne putem gandi este PDL", a declarat vineri presedintele PNTCD Bucuresti, Nicolae Ionescu.
Iohannis si mai multi lideri liberali se dezic de candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei Dupa Mircea Ionescu Quintus, si presedintele Iohannis se dezice de candidatura lui Marian Munteanu.
Isi bate joc de exportatorii romani, care vor fi obligati sa-si inchida portile“, precizeaza secretarul general al ANEIR, Mihai Ionescu (foto).
Totodata, aproape jumatate din falimentele companiilor din Romania si din lume rezulta din falimentul unor parteneri de afaceri, a declarat presedintele Coface Romania, Cristian Ionescu, citat de un post de televiziune. ... Neincasarea creantelor are un puternic impact negativ asupra lichiditatii si veniturilor companiei", a precizat Ionescu.
Scoala Nationala de Folclor, proiect initiat de Vlad Ionescu, s-a lansat oficial aseara, la restaurantul Moara lu’ Bucur, in prezenta a numeroase personalitati din spatiul public.
Facut responsabil de colegi pentru opozitia manifestata fata de modificarile pe care social-democratii vroiau sa le impuna la Codul Penal pentru a scapa de mana lunga a justitiei, Zgonea este acum pus la zid de colegi pentru ca a incercat sa profite de condamnarea lui Liviu Dragnea ca sa ceara retragerea acestuia si organizarea unui Congres inainte de alegerile locale.
In ceea ce-l priveste pe Popescu, imaginea lui de avocat aventurat in politica va ramane sifonata, indiferent ce se va decide de la "centru".
Raportul de monitorizare a instrumentelor si mecanismelor de control parlamentar asupra sectorului de securitate, elaborat cu sprijinul Centrului pentru Controlul Democratic al Fortelor Armate din Geneva, a fost dat publicitatii ieri, la Centrul de informare pentru cultura de securitate din SRI, de presedintele Comisiei de aparare, Razvan Ionescu, si de directorul Eurisc, Liviu Muresan.
Candidatul Partidului Democrat- Liberal (PD-L) pentru functia de senator in Colegiul uninominal numarul 5 din Botosani, Paul Ciprian Ionescu, a decedat, duminica dupa-amiaza, in timp ce se afla in camera de la pensiunea la care era cazat.
Madalin Ionescu trebuie sa aiba un look WOW! Uite cum arata dupa 20 de minute de cumparaturi - Asemenea sosete ai vazut mai rar Madalin Ionescu a acceptat propunerea celor de la D-Paparazzi si a mers la cumparaturi intr-un timp record pentru a avea un look WOW.
Georgeta Ionescu, noul secretar general al Camerei Deputatilor a declarat ieri, la prima intalnire cu presa, ca intretinerea si finalizarea Palatului Parlamentului genereaza foarte multe probleme.
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, a insotit ieri ziaristii intr-un tur al Parlamentului.
Marti, 13 octombrie, la ora 19.00, la Club A, va avea loc lansarea cartii "Florin Silviu Ursulescu in dialog cu Doru Ionescu" - volum de memorii ziaristice. In urma unor intrebari ale lui Doru Ionescu, autorul-povestitor (Florin-Silviu Ursulescu) da drumul unui suvoi de amintiri de ordin ziaristic:
Gheorghita Ionescu, administrator la Aroma Casei din Targoviste, participa la targul cadourilor de Craciun organizat la Sala Dalles in luna decembrie.
google-analytics.com